GOOD VIBRATION

Knocker FKL-100 Mi

Knockers FKL

Algemene details

Knockers FKL-100 is een veelzijdig product voor het verwijderen van aanhangend materiaal. Bijvoorbeeld op de wanden van containers zoals silo’s, filteruitlaten van glijgoten, reactoren en pijpleidingen. Het kan worden gebruikt voor droge of natte materialen, met lage tot hoge dichtheid en fijne tot grote korrelgrootte. Het product lost de problemen op van materiaalophoping door warmte-uitwisseling. Dit komt door de relatie tussen de opslageenheid en de omgeving, en de vorming van afzettingen van gezoneerd materiaal en nat materiaal.

De Knockers FKL-100 is geschikt voor diverse toepassingsgebieden, waaronder voedselverwerking. Maar ook de bouw, constructie, chemische en farmaceutische industrie. Evenals de machines en installaties. Het heeft een meervoudige impactmodus. De slagkracht en het momentum kunnen naar wens worden aangepast. Het product werkt zonder smering en kan worden gebruikt tot een maximumtemperatuur van 85°C. Op aanvraag zijn versies beschikbaar voor temperaturen tot 150°C (HT-versie) en zelfs tot -40°C (LT-versie).

kenmerk van de Knockers FKL-100

De Knockers FKL-100 wordt gevoed met droge gefilterde lucht bij een druk van 7,5 BAR. Het heeft geen smering nodig. Hij kan een regelbare centrifugale kracht van 1 tot 20 kg opwekken. Gewoon door de luchtstroom aan te passen. Het product werkt met een maximale frequentie van 10 slagen/min in batchmodus. De behuizing van het apparaat is gemaakt van een geëxtrudeerde aluminiumlegering voor optimale duurzaamheid. De Knockers FKL-100 is bijzonder geschikt voor het reinigen en strippen van trechters. Evenals voor het breken van bruggen en schoorstenen voor aggregaatbunkers.

Meer info ?

Neem vandaag nog contact met ons op voor technisch advies over uw project. Omdat onze FKL 100mi Pneumatische kloppers op voorraad zijn en op afroep kunnen worden verzonden!

Knockers FKL-100

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.