GOOD VIBRATION

Hoge frequentie trilmotor

Motovibrateur à haute fréquence
Italvibras

ITV-VR

(Hoogfrequente trilmotor) Hoogfrequentvibratoren zijn apparaten die worden gebruikt om hoogfrequente trillingen op te wekken. Om een lineaire of cirkelvormige beweging te produceren. Deze trillingen worden vaak gebruikt voor

En savoir plus

Motor/Hoge frequentie trilmotor

Onze hoogfrequente motorvibratoren zijn referentieproducten voor een grote meerderheid van de fabrikanten. Het is een apparaat dat trillingen met een hoge frequentie genereert.

Het bestaat uit een elektromotor die een hoogfrequent trillingsmechanisme aandrijft. Deze vibrators zijn verkrijgbaar met een vaste bevestiging en ook met een houderbevestiging. Bijgevolg worden deze producten gebruikt in een aantal industriële toepassingen. Deze omvatten bodemverdichting, losmaken van trechters, transport van bulkmateriaal, scheiding van bulkmateriaal, zeven of zeven en doseren.

Ontwerp

Deze hoogfrequente motor-vibratoren zijn gemaakt van een legering van staal, aluminium of koper voor sterkte en duurzaamheid op lange termijn.

Dit soort vibrators zijn ook zeer efficiënt, omdat ze weinig warmte genereren en geen smering nodig hebben, waardoor ze duurzamer en zuiniger in gebruik zijn.

Presentatie
Deze serie is ontworpen om betrouwbaarheid en hoge prestaties te garanderen, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.
Ons brede assortiment hoogfrequente motor-vibratoren is namelijk geschikt voor elke situatie. Deze maken een efficiënte en nauwkeurige behandeling van materialen mogelijk. Hierdoor is het een populaire keuze in de mijnbouw, de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie, de chemische industrie en de bouw.
Bovendien zijn onze vibratiemotoren ontworpen met verschillende vibratiekenmerken zoals frequentie, amplitude en golfvorm. Daardoor kunnen ze worden aangepast aan verschillende soorten materialen en industriële processen.
Tenslotte zijn deze hoogfrequente ongebalanceerde motoren verkrijgbaar in diverse maten en configuraties om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke industriële toepassing. Deze verschillende keuzes zijn ontworpen om aan elk gebruik te voldoen. Dit zorgt voor optimale efficiëntie, bescherming en productiviteit.

Help
Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.
Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.
Hieronder vindt u onze verschillende reeksen hoogfrequente motor-vibratoren die op onze website beschikbaar zijn

Hoge frequentie trilmotor

This site is registered on wpml.org as a development site.