GOOD VIBRATION

ITVAF

Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor)

Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist. Ze maken deel uit van de ITVAF-serie en zijn verkrijgbaar in twee versies. Met een vaste bevestiging en een houderbevestiging (RS-types). Deze motortrillers bieden een centrifugale kracht tot 1480 Kgf (14,6 kN). En bij een vaste frequentie van 6000 of 9000 rpm.

Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn een ideale oplossing voor bedrijven. Vooral degenen die hun productiviteit en efficiëntie willen verbeteren door middel van nauwkeurige en controleerbare trillingen. Zij zijn bijzonder nuttig in de sectoren prefabricage en algemene industrie. Waar ze kunnen worden gebruikt voor diverse toepassingen zoals materiaalverdichting, drogen en productscheiding.

Naast hun uitstekende prestaties zijn de trilmotoren van de ITVAF-serie ook ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. En ze worden onderworpen aan strenge tests om hun optimale levensduur te garanderen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, waardoor ze een goede keuze zijn voor bedrijven die de onderhoudstijd tot een minimum willen beperken en de productiviteit willen maximaliseren.

Samenvatten

Kortom, de ITVAF-serie vaste hoogfrequente elektrische vibratoren zijn een superieure oplossing voor bedrijven die hun productiviteit en efficiëntie willen verbeteren door middel van nauwkeurige en controleerbare trillingen. Ze zijn verkrijgbaar in twee versies en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om een optimale duurzaamheid te garanderen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en zijn ideaal voor bedrijven die de onderhoudstijd tot een minimum willen beperken en de productiviteit willen maximaliseren.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
Vibrateurs mécaniques
Mechanische trillers

VU

Presentatie (VU mechanische vibrator) De mechanische vibrator van de VU is een industriële uitrusting die wordt gebruikt voor het fluïdiseren en transporteren van bulkmaterialen. Dit

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.