GOOD VIBRATION

Mechanische trillers

Vibrateurs mécaniques
Italvibras

VU

Presentatie (VU mechanische vibrator) De mechanische vibrator van de VU is een industriële uitrusting die wordt gebruikt voor het fluïdiseren en transporteren van bulkmaterialen. Dit zijn onder meer

En savoir plus

Motor
Onze elektrische vibrators met voetbevestiging zijn een standaardproduct voor een grote meerderheid van de fabrikanten. Het is een type geen speciale bevestigingen.
Ze zijn echter zeer praktisch omdat ze geen ruimte innemen.
Daarom worden deze trillingen gebruikt voor bodemverdichting. Maar ook het transport van bulkmateriaal of het zeven van deeltjes.

Ontwerp
Het is een staallegering die een grotere sterkte en duurzaamheid mogelijk maakt.
Zij worden gekozen vanwege hun betrouwbaarheid, eenvoud en doeltreffendheid bij het produceren van hoogfrequente trillingen.

Presentatie
Deze serie is ontworpen om betrouwbaarheid en prestaties te garanderen.
Ons brede assortiment is namelijk geschikt voor elke situatie. Zij maken een efficiënte en nauwkeurige behandeling van materialen mogelijk.
Dit maakt het een populaire keuze in de mijnbouw, industrie, landbouw of bouw.
Mechanische vibratoren kunnen worden aangedreven door verschillende soorten energiebronnen. Er is elektriciteit, perslucht of benzine.
Het trillingsmechanisme kan bestaan uit een excentrische as, een onevenwichtige massa of een oscillerende zuiger enz.
Bovendien zijn onze vibratoren ontworpen met verschillende trillingseigenschappen zoals frequentie. Maar ook de amplitude en de golfvorm. Daardoor kunnen ze worden aangepast aan verschillende soorten materialen en industriële processen.
Tenslotte zijn deze mechanische vibratoren verkrijgbaar in verschillende configuraties. Om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke industriële toepassing. Deze verschillende keuzes zijn ontworpen om aan elk gebruik te voldoen. Dit zorgt voor optimale efficiëntie, bescherming en productiviteit.

Help
Audimat is er voor haar klanten, dus als u meer informatie wilt over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.
Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten mechanische vibrators die op onze website beschikbaar zijn:

This site is registered on wpml.org as a development site.