GOOD VIBRATION
Vibrateurs mécaniques

Presentatie (VU mechanische vibrator)

De mechanische vibrator van de VU is een industriële uitrusting die wordt gebruikt voor het fluïdiseren en transporteren van bulkmaterialen. Dit zijn onder meer korrels, poeders en pellets. Maar ook grind en zand. Het is ontworpen voor installatie op trechters, stortkokers en pijpen. Dit dient om de stroom van bulkmateriaal te vergemakkelijken.

De mechanische VU-vibrator maakt gebruik van een mechanisch trilsysteem. Dit genereert hoogfrequente trillingen om het bulkmateriaal vloeibaar te maken. Op die manier kunnen blokkeer- en klemproblemen worden vermeden. Het robuuste ontwerp van de mechanische VU-vibrator maakt hem bestand tegen zware omstandigheden en intensief gebruik.

In ons bedrijf bieden we een breed scala aan mechanische VU-vibratoren om te voldoen aan de behoeften van onze klanten in verschillende industrieën. Onze mechanische VU-vibratoren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vermogens en frequenties om optimale prestaties en een lange levensduur te garanderen.

Naast hun uitstekende prestaties zijn onze mechanische VU-vibratoren ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Wij bieden ook technische ondersteuning en de dienst na verkoop om de goede werking van onze producten te garanderen.

Als u op zoek bent naar een effectieve oplossing voor het vloeibaar maken van bulkmaterialen in uw bedrijf, is ons assortiment mechanische VU-vibratoren een ideale keuze. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten, en ontdek hoe wij u kunnen helpen de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf te verbeteren.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.