GOOD VIBRATION
MVT - MVTX

Overzicht (MVT/MVTX gemotoriseerde triltransmitter)

Allereerst zijn de gemotoriseerde MVT/MVTX-vibratoren mechanische apparaten. Zij combineren een elektromotor en een trilmechanisme om trillingen te produceren.

De MVTX-G explosieveilige motorvibratoren voor zeefinstallaties zijn namelijk de ideale oplossing voor industriële processen in een potentieel explosieve omgeving. Dit omvat olie- en gasboorplatforms. De structuur van de MVTX-G, ontworpen met anti-vlam vullingen en afdichtingen, is speciaal ontworpen om de interne druk te weerstaan. Maar ook om te voorkomen dat een explosie in het milieu terechtkomt.

Bovendien zijn de MVT/MVTX gemotoriseerde vibratoren UL, cUL gecertificeerd. Of ATEX, IECEx en GOST. Dit garandeert maximale veiligheid in alle situaties. Deze certificaten bevestigen dat de motoren zijn goedgekeurd voor gebruik in gevaarlijke industriële omgevingen.

De MVT/MVTX-voetvibratoren bieden ook uitzonderlijke prestaties. Vergezeld van opmerkelijke betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om mechanische trillingen van hoge kwaliteit te leveren. Terwijl ze energie-efficiënt zijn en gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Door te kiezen voor MVTX-G explosieveilige motorvibratoren voor zeefinstallaties kunt u er zeker van zijn dat u een oplossing van hoge kwaliteit krijgt, ontworpen om veilig te voldoen aan de behoeften van uw industriële omgeving. Met toonaangevende veiligheidscertificaten en betrouwbare prestaties zijn de gemotoriseerde MVTX-G-vibratoren de ideale keuze voor toepassingen in explosieve omgevingen.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.