GOOD VIBRATION
micro

Presentatie (compacte trilmotor)

Een compacte motorvibrator van de MICRO-serie is een industrieel apparaat. Het wordt gebruikt om mechanische trillingen te produceren in toepassingen die kleine afmetingen vereisen. Het is een kleine elektrische motor die elektrische energie omzet in mechanische trillingen. Dit alles gebeurt met behulp van een intern excitatiemechanisme.

Bent u op zoek naar betrouwbare en efficiënte industriële apparatuur voor uw productieprocessen? Ontdek onze reeks compacte motor-vibratoren uit de MICRO-serie.

Ontworpen voor continu gebruik in de meest veeleisende industriële omgevingen, bieden onze MICRO-motoren een lage centrifugale kracht. Maar ook de compacte afmetingen maken ze ideaal voor een groot aantal toepassingen.

Of het nu gaat om voeren, transporteren, zeven of sorteren. Maar ook scheiding of verdichting in automatische machines, onze MICRO-vibratoren zijn de ideale oplossing voor uw productiebehoeften. Ze zijn perfect geschikt voor de chemische, voedings- en farmaceutische industrie. Evenals verpakking en automatisering in het algemeen.

Inderdaad, onze MICRO-vibratiemotoren zijn ontworpen om gemakkelijk geïnstalleerd en gebruikt te worden. Met een laag energieverbruik en weinig onderhoud. Ze zijn ook uitgerust met een snelheidscontrolesysteem voor een nauwkeurige aanpassing aan de behoeften van uw toepassing.

Met ons assortiment compacte MICRO-serie motor-vibratoren bent u verzekerd van betrouwbare en duurzame industriële apparatuur. Hij voldoet inderdaad aan uw meest veeleisende productiebehoeften.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.