GOOD VIBRATION
Vibrateur Atex

Presentatie (M3-E gemotoriseerde trillingsregelaar)

Allereerst is de voetmotortrilmotor M3-E de ideale oplossing voor de meest veeleisende industriële omgevingen. Met zijn extra externe beschermende behuizing biedt de M3-E een betere bescherming tegen de elementen. Zoals stof en waterspatten. Dit maakt het een perfecte keuze voor werkomgevingen buitenshuis of gebieden met een hoge vochtigheidsgraad.

Ontworpen voor continu gebruik in industriële processen, heeft de M3-E een aansluitplaat onder de vibrator. Dit is gedaan voor compacte afmetingen en een hoge bescherming van de elektrische contacten. Bovendien maakt de meergatsbevestiging een eenvoudige en veelzijdige installatie mogelijk.

De M3-E voldoet namelijk aan de strengste internationale normen. In het bijzonder IEC- en EN-normen voor gebruik in potentieel explosieve stofatmosferen. Vooral in de zones 21 en 22. De M3-E is verkrijgbaar in een reeks maten en configuraties en is de ideale keuze voor de specifieke behoeften van elke toepassing.

Laat uitdagende omgevingen uw bedrijf niet vertragen. Kies de M3-E voetmotor vibrator voor een hoogwaardige, betrouwbare en duurzame oplossing. Met zijn verbeterde bescherming en consistente prestaties is de M3-E de ideale keuze voor de meest veeleisende industriële omgevingen.

Bestel vandaag nog en ontdek het verschil dat de M3-E voor uw bedrijf kan maken. Met zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid, verbeterde bescherming en consistente prestaties is de M3-E de ideale oplossing voor al uw trillingsbehoeften.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.