GOOD VIBRATION

LIFTING HOPPER

TRÉMIE ÉLÉVATRICE

De elevatorbunker is een apparaat dat is ontworpen voor het doseren van moeilijk te hanteren bulkmateriaal, zoals spijkers, schroeven en andere kleine in massa geproduceerde onderdelen. Het combineert een opslagtrechter met een trilgoot om een gecontroleerde en continue stroom van een stapel onderdelen mogelijk te maken. Dankzij de aanpassing van de trilamplitude biedt het ook een perfect variabel debiet van 0 tot 100%. Er zijn dus vele mogelijkheden om de integratie van de trechter in een productieproces te vergemakkelijken.

Ons assortiment machines is ontworpen om onderdelen onafhankelijk te heffen en te hanteren, en biedt een hoge laadefficiëntie. Ze zijn robuust en ontworpen voor intensief en continu gebruik, zonder dat er onderhoud nodig is. Wij stemmen onze apparatuur af op de behoeften van onze klanten om optimale prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak te garanderen, en dat alles tegen een uitstekende prijs/prestatieverhouding. Als u meer informatie wilt over de sleeplift, neem dan contact met ons op.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

 hijstrechter
 hijstrechter

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.