GOOD VIBRATION

Geluiddempende hoes voor trilschalen

capots insonorisant

Onze geluidswerende motorkappen zijn voorzien van Aphonic stofhoezen. Ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen in onze werkplaatsen.

Beschrijving

Geluidsisolatiedeksels voor trilbakken zijn ontworpen om het geluid van trilbakken bij gebruik in industriële processen te verminderen. Trilkommen worden in de industrie vaak gebruikt voor het sorteren, oriënteren en invoeren van onderdelen in productiemachines.

Deze geluiddempende hoezen zijn meestal gemaakt van geluidsabsorberende materialen die het geluidsniveau van de trillende schalen verminderen. Ze zijn ook zo ontworpen dat de trilkom gemakkelijk toegankelijk is voor onderhoud en reiniging.

Kenmerken van de geluiddempende motorkappen

Onze afmetingen en geometrieën voldoen aan de EU-normen en de eisen van de markt. Onze geometrische modellen Circular en Droplet hebben gereduceerde afmetingen en zijn uitgerust met een kwaliteitscontrolesysteem. Het polycarbonaat deksel maakt het laden gemakkelijk. Onze vierkante en rechthoekige versies zijn gemaakt van aluminium of roestvrij staal, met deuren en panelen van verschillende soorten materialen, afhankelijk van de behoeften van elk project.

Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Samen vinden we een oplossing voor uw probleem. Wij bieden de beste geluiddempende motorkappen op de markt, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Geluiddempende hoezen
Geluiddempende hoezen

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.