GOOD VIBRATION

CONISCHE KOMPEN

bols conique

Conische schalen zijn een soort sorteersysteem waarmee een productielijn kan worden geautomatiseerd. Zij zijn bijzonder nuttig voor het sorteren en scheiden van verschillende soorten producten of materialen.

Conische schalen zijn gewoonlijk voorzien van schuine treden. Hierdoor kunnen producten naargelang hun gewicht van de ene naar de andere schuiven. Maar ook hun vorm of grootte. Daarom kunnen ze worden gebruikt om vele soorten producten te sorteren. Zoals voedsel, medicijnen, cosmetica, elektronica, enz.

Het belangrijkste voordeel van conische schalen is dat zij het sorteren automatiseren en menselijke fouten verminderen. Ze zijn ook zeer snel en kunnen in korte tijd grote hoeveelheden product verwerken. Ze zijn dus bijzonder nuttig voor bedrijven die hun productiviteit en winstgevendheid willen verbeteren.

Kortom, conische schalen zijn een efficiënt en betrouwbaar sorteersysteem waarmee een productielijn kan worden geautomatiseerd. Ze zijn bijzonder nuttig voor het sorteren en scheiden van verschillende soorten producten en kunnen bedrijven helpen hun productiviteit en winstgevendheid te verbeteren.

Dankzij onze expertise van meer dan 50 jaar op het gebied van selectie hebben wij een compleet assortiment STANDAARD-hellingen van verschillende vormen en afmetingen kunnen ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de markt. Onze producten worden ontworpen en vervaardigd met de eisen van onze klanten in gedachten om betrouwbare prestaties, gebruiksgemak en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

CONISCHE KOMPEN
CONISCHE KOMPEN

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.