GOOD VIBRATION

VU – Onbalans bekrachtiger

Excitateur à balourd

Operatie

Onbalansbekrachtigers zijn essentiële apparaten in elektrische generatoren. Zij worden gebruikt om een magnetisch veld te creëren in het statordeel van de machine. Het wordt dan gebruikt om de rotor aan te drijven en elektriciteit op te wekken. Het werkingsprincipe van de onbalansbekrachtiger is eenvoudig: de ongebalanceerde rotor draait op hoge snelheid, waardoor een wisselend magnetisch veld ontstaat.

Asymmetrische bekrachtigers worden veel gebruikt in elektriciteitscentrales. Ze worden gebruikt om elektriciteit op te wekken uit hernieuwbare energiebronnen. Deze omvatten windenergie, zonne-energie en waterkracht. Ze worden ook gebruikt in stand-by generatoren om elektriciteit te leveren bij stroomuitval.

Het voordeel van onbalansopwekkers is dat zij eenvoudig en betrouwbaar zijn. Zij vereisen geen regelmatig onderhoud en kunnen gedurende lange tijd ononderbroken worden gebruikt. Bovendien zijn ze in staat een sterk magnetisch veld te creëren, waardoor elektriciteit kan worden opgewekt uit zwakke energiebronnen.

De onbalansbekrachtiger is een lineair bewegende VU-serie, ontworpen voor middelgrote en grote trilmachines die in vele industriële sectoren worden gebruikt.
De keuze van het ontwerp en de geselecteerde componenten zorgen voor betere prestaties en een laag bedrijfsgeluid, waardoor de lagers en tandwielen langer meegaan.

Conclusie

Kortom, onbalansbekrachtigers zijn essentiële apparaten in elektrische generatoren. Zij worden op grote schaal gebruikt in elektriciteitscentrales om elektriciteit op te wekken uit hernieuwbare energiebronnen. Dankzij hun eenvoud en betrouwbaarheid zijn ze een ideale oplossing voor efficiënte en zuinige energieopwekking.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.