GOOD VIBRATION

TRILTRECHTER TRV

trémie vibrante trv

De triltrechter van trv is een apparaat dat is ontworpen voor het doseren van moeilijk te hanteren bulkmaterialen, zoals spijkers, schroeven en andere kleine onderdelen in grote series. Het combineert een opslagtrechter met een trilgoot om een gecontroleerde en continue stroom van een stapel onderdelen mogelijk te maken. Dankzij de aanpassing van de trilamplitude biedt het ook een perfect variabel debiet van 0 tot 100%. Er zijn dus vele mogelijkheden om de integratie van de trechter in een productieproces te vergemakkelijken.

Onze trilgoten worden gewoonlijk gebruikt om componenten in bulk op te slaan voordat ze de bak bereiken, waardoor ze een groot laadbereik hebben. Ze zijn ontworpen voor zwaar, continu gebruik met minimaal onderhoud. Hun gamma van vormen en afmetingen biedt oplossingen voor alle soorten problemen met de behandeling van onderdelen binnen de productiecyclus. Deze apparatuur wordt ontworpen en vervaardigd volgens de eisen van de eindgebruikers. Met als doel betrouwbare prestaties, gebruiksgemak en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u meer informatie wilt over de trilvork, neem dan contact met ons op.

diagram triltrechter
triltafel

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.