GOOD VIBRATION

RONDE TRILBODEMS

base vibrante

De ronde trilbodem van TUMAC is een reeks aandrijvingen met een innovatieve en geavanceerde technologie, die gebruik maakt van elektromagneten en veren. Deze eenheden bieden een hoge betrouwbaarheid en hoge prestaties. De robuuste constructie van de units zorgt voor een stillere werking. Ze zijn ontworpen voor zwaar gebruik en continue onderhoudsvrije werking. Het gebruik van hoogwaardige magneten zorgt voor een constant hoge voedingssnelheid, ongeacht het aantal onderdelen in de kom. Audimat ontwerpt en fabriceert haar apparatuur volgens de eisen van de eindgebruikers. Om optimale prestaties, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en een uitstekende prijs-prestatieverhouding te garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Werking van CIRCULAR VIBRANT BASES

Bij het sorteren van munten wordt een mengsel van losse munten in de tank gegoten. Meestal klein, zoals schroeven of pluggen. De motor produceert trillingen waardoor de onderdelen in een spiraal, gescheiden van elkaar, tegen de wanden van de kuip omhoog bewegen met een snelheid die afhangt van de trillingsintensiteit. Stukken die niet zijn uitgelijnd of niet voldoen aan de vereiste grootte worden gesorteerd langs de laatste spiraal. Zo vallen ze terug naar de bodem of worden ze verwijderd. De onderdelen zijn identiek van vorm en positie wanneer zij de kom verlaten, klaar om naar hun plaats van gebruik te worden vervoerd. Er zijn verschillende transporttechnieken die afhankelijk zijn van de trilling van de kom om de verdeling van de onderdelen te optimaliseren. De schaal is stevig bevestigd op een ronde vibrerende basis.

Ons assortiment omvat op maat gemaakte en geïntegreerde standaardartikelen, maar ook unieke groepen of complexe oplossingen.

Wij bieden een breed scala aan producten die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.