GOOD VIBRATION

Rolvibratoren T

vibrateurs à rouleaux T

Uitleg

Allereerst zijn hoogfrequente T-rol vibrators hulpmiddelen. Voornamelijk gebruikt in de industrie voor het verdichten van grond en materialen. Zij genereren hoogfrequente trillingen die helpen om materialen gladder en compacter te maken, waardoor hun dichtheid en stabiliteit toenemen. Ze kunnen worden gebruikt voor het verdichten van grond voor wegen, parkeerplaatsen, sportvelden en funderingen, en voor het verdichten van materialen voor dijken, taluds en het opvullen van mijnen. Dat komt omdat hoogfrequente rolvibratoren gewoonlijk worden aangedreven door elektromotoren. Bovendien kunnen ze worden gemonteerd op wagens, tractoren of zelfrijdende rollen.

Onze rolvibratoren

Onze producten zijn ontworpen om processen voor de behandeling van bulkmateriaal in de industrie te verbeteren. Met hopperleegsystemen kunnen materialen op een gecontroleerde en efficiënte manier worden geleegd.

Les filtres de crible sont utilisés pour séparer les matériaux en fonction de leur taille. Het transport van kleine deeltjes wordt gebruikt om bulkmateriaal van het ene punt naar het andere te transporteren. Niet-klevende eigenschappen in buizen en silo’s voorkomen dat materiaal aan oppervlakken blijft kleven, waardoor schoonmaken gemakkelijker wordt en materiaalverlies wordt voorkomen.

Evenzo wordt fijnpoedertransport gebruikt om bulkmaterialen zoals aggregaten en fijne deeltjes te vervoeren. Ten slotte verhoogt het verdichten van kunststoffen en beton in troggen de dichtheid en stabiliteit van de materialen, wat de kwaliteit en de sterkte ervan kan verbeteren.

Al met al zijn deze T-roltrillers een aanwinst voor bedrijven die bulkmaterialen verwerken. Met als doel hun processen te verbeteren, de kosten te verlagen en de kwaliteit van de eindproducten te verhogen.

  • Legen van hopperinstallaties
  • Zeefilters
  • Trillingstabellen
  • Anti-adhesie in leidingen en silo’s
  • Transport van fijne poeders
  • Vervoer van bulkgoederen
rolvibratoren T

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.