GOOD VIBRATION

Rolvibratoren R

vibrateurs à rouleaux

Uitleg

Hoogfrequente roltrillers zijn gereedschappen. Voornamelijk gebruikt in de industrie voor het verdichten van grond en materialen. Bovendien genereren ze hoogfrequente trillingen die helpen om materialen gladder en compacter te maken, waardoor hun dichtheid en stabiliteit toenemen.

Ze kunnen namelijk worden gebruikt om grond te verdichten voor wegen, parkeerplaatsen. Maar ook voor sportvelden en stichtingen. Maar ook voor het verdichten van materialen voor dijken, ophogingen en het opvullen van mijnen. Hoogfrequente rolvibratoren worden namelijk meestal aangedreven door elektromotoren. Ze kunnen worden gemonteerd op wagens, tractoren of zelfrijdende rollen.

Onze rolvibratoren

Onze producten zijn immers ontworpen om de processen voor de behandeling van bulkmateriaal in de industrie te verbeteren. Met hopperleegsystemen kunnen materialen op een gecontroleerde en efficiënte manier worden geleegd.

Zeefilters worden gebruikt om materialen naar grootte te scheiden. Het transport van kleine deeltjes wordt gebruikt om bulkmateriaal van het ene punt naar het andere te transporteren. Niet-klevende eigenschappen in buizen en silo’s voorkomen dat materiaal aan oppervlakken blijft kleven, waardoor schoonmaken gemakkelijker wordt en materiaalverlies wordt voorkomen.

Fijnpoedertransport tenslotte wordt gebruikt om bulkmaterialen zoals poeders, aggregaten en fijne deeltjes te vervoeren. De verdichting van kunststoffen en beton in troggen verhoogt onvermijdelijk de dichtheid en de stabiliteit van de materialen. Dit kan hun kwaliteit en duurzaamheid ten goede komen.

Kortom, deze producten zijn een aanwinst voor bedrijven die bulkgoederen verwerken. Met als doel hun processen te verbeteren, de kosten te verlagen en de kwaliteit van de eindproducten te verhogen.

  • Trilling door een stalen precisie roterende rol.
  • Synthetische schokdempende doppen.
  • Behuizing met 4 bevestigingsgaten.
  • Luchttoevoer van boven of van opzij.
rolvibratoren

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.