GOOD VIBRATION

Rechthoekige geluidsisolatieboxen

capots insonorisant rectangulaire

Ten eerste, dankzij rechthoekige geluiddempende kappen, verminderen de geluidsniveaus en creëren een comfortabele werkomgeving. Comfortabeler en veiliger met onze hoogwaardige rechthoekige geluiddempende hoezen! Ontworpen om te passen op een verscheidenheid aan apparatuur en machines. Onze geluiddempende hoezen bieden een doeltreffende oplossing om het geluid en de trillingen van uw apparatuur te verminderen.

Productie

Onze geluiddempende hoezen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zoals akoestische panelen met hoge dichtheid, afdichtingen en geluidsdichte deuren. Bovendien hebben ze een efficiënt ventilatiesysteem om de temperatuur in de motorkap stabiel te houden en de warme lucht af te voeren. Andere modellen, die vierkant of rechthoekig kunnen zijn, zijn gemaakt van aluminium of roestvrij staal. Zo bieden zij deuren en panelen van verschillende soorten materialen aan volgens de eisen van de klant.

Voordelen van rechthoekige geluidsisolatieboxen

Met onze rechthoekige geluiddempende afdekkingen kunt u het geluidsniveau van uw apparatuur immers aanzienlijk verminderen. Het doel is een comfortabelere werkomgeving te creëren voor uw werknemers en het risico voor hun gehoor te verminderen. Sommige modellen zijn klein en hebben een handige gegevensregistratiefunctie. De rechthoekige geluiddempende motorkappen zijn voorzien van een deksel van polycarbonaat om het laden te vergemakkelijken. Bovendien kunnen onze geluidswerende omkastingen u helpen te voldoen aan de geluids- en veiligheidsnormen van uw bedrijfstak.

Help

Als u het gewenste product niet in deze presentatie kunt vinden, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Samen vinden we de juiste oplossing voor uw probleem. Wij bieden kwaliteitsproducten op de markt, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

rechthoekige geluidsisolatie dozen

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.