GOOD VIBRATION

(Voet gemonteerde vibrator)

Presentatie (voet gemonteerde vibrator)

MVSI-E zijn industriële brekers die worden gebruikt op verschillende gebieden zoals steengroeven, mijnen en installaties voor de verwerking van mineralen. De MVSI-E is namelijk ontworpen om een breed scala aan materialen te vermalen. Deze omvatten mineralen, rotsen, aggregaten en bouwafval. Ze zijn uitgerust met een verticale as. Met slagturbines die op hoge snelheid draaien om het materiaal in verschillende deeltjesgroottes te breken.

De MVSI-E trilnaald met voetbediening biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van andere typen hakselaars. Ten eerste kunnen ze de meest uiteenlopende materialen versnipperen. Dit maakt ze veelzijdig op vele gebieden. Bovendien is de MVSI-E energiezuinig. Dit leidt tot een vermindering van de productiekosten. De door MVSI-E geproduceerde deeltjes zijn ook uniform van grootte. Dit is belangrijk voor veel industriële toepassingen.

Ten slotte is de MVSI-E uitgerust met stofonderdrukkingssystemen om de stofuitstoot tijdens het schuurproces tot een minimum te beperken. Dit verbetert de veiligheid op het werk en vermindert de impact op het milieu.

Samenvatten

Al met al is de MVSI-E een veelzijdige industriële versnipperaar die veel voordelen biedt op het gebied van prestaties, kosten en efficiëntie. Zij worden op vele gebieden gebruikt voor het verwerken en breken van materialen zoals mineralen, rotsen, aggregaten en bouwafval. Bovendien is de MVSI-E uitgerust met stofbeheersingssystemen die de stofuitstoot tijdens het schuurproces minimaliseren, waardoor de veiligheid wordt verbeterd en het milieu minder wordt belast.

De MVSI-E-serie met verbeterde veiligheid is ontworpen voor gebruik in industriële processen.

Zelfs in potentieel explosieve gas- en stofatmosferen overeenkomstig de ATEX-richtlijn (94/9/EG).

De MVSI-E-serie kan met name worden gebruikt in de zones 1 en 2 (gassen) en de zones 21 en 22 (stof).

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.