GOOD VIBRATION
MVSI-ACC

Presentatie (MVSI-ACC gemotoriseerde vibrator)

De MVSI-ACC is een industriële vibrator die gewoonlijk wordt gebruikt voor het trillen en samenpersen van bulkmaterialen zoals aggregaten, poeders en losse materialen. Voorzien van een elektrische motor en twee montagebeugels voor eenvoudige installatie.

De MVSI-ACC is ontworpen voor eenvoudige montage op trechters, silo’s of transportbanden, waardoor het een veelzijdig apparaat is voor vele industriële toepassingen. Hierdoor is het een veelzijdig apparaat voor vele industriële toepassingen

De trillingen die de MVSI-ACC-voetschudder produceert, helpen om bulkmateriaal te verdichten, waardoor het gemakkelijker te vervoeren en op te slaan is. Het kan ook worden gebruikt om materialen vloeibaar te maken en de stroming in leidingen en kanalen te vergemakkelijken.

De MVSI-ACC trilmotor op voet is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vermogens om te voldoen aan de behoeften van diverse industriële toepassingen. Veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie, de mijnbouw en de bouw.

De serie MVSI-ACC is een evolutie van de serie MVSI, gekenmerkt door zijn uitstekende motoras die een in-line koppeling mogelijk maakt door middel van een dynamische koppeling. Deze serie is zeer nuttig voor bouwers van grote zeven en trilmachines, alsook voor alle installaties die hoge centrifugale krachtwaarden vereisen. Door twee MVSI-ACC-serie motor-vibratoren in lijn te koppelen, kan een centrifugale kracht tot 61.000 Kgf (600kN) worden bereikt. Technici van Italvibras kunnen gebruikers helpen de meest geschikte dynamische koppeling voor hun toepassing te kiezen en de motor-vibratoren optimaal te gebruiken.

Samenvatten

Samengevat is de MVSI-ACC beenvibrator een veelzijdig en doeltreffend industrieel apparaat voor het trillen en comprimeren van bulkmaterialen. Het snelheidsregelsysteem en het installatiegemak maken het gemakkelijk om zich aan te passen aan de behoeften van verschillende industriële toepassingen.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.