GOOD VIBRATION

Presentatie (gemotoriseerde trillingsregelaar MVCC)

Allereerst is de MVCC motor-vibrator een hoogwaardig trillingsapparaat. Het is speciaal ontworpen voor veeleisende industriële toepassingen. Met zijn compacte en robuuste ontwerp biedt de MVCC betrouwbare trillingsprestaties. Maar ook constant voor diverse industriële processen.

De MVCC is uitgerust met een energiezuinige motor, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die bezorgd zijn over het milieu en het terugdringen van energiekosten. Het is ook uitgerust met een klemmenblok voor eenvoudige installatie en hoge bescherming van de elektrische contacten.

De MVCC beschikt ook over een montagesysteem met meerdere gaten, waardoor hij kan worden aangepast aan verschillende montagecentra voor een eenvoudige en veelzijdige installatie. Hij voldoet ook aan de strengste internationale normen, waaronder de IEC- en EN-normen voor gebruik in potentieel explosieve stofatmosferen, waaronder zone 21 en 22.

Met zijn hoogwaardige ontwerp en betrouwbare, consistente trillingsprestaties is de MVCC de ideale keuze voor diverse industriële toepassingen, waaronder transport, materiaalverwerking, verpakking, voedselverwerking en meer. Bovendien garandeert de robuuste constructie een lange levensduur en een grotere weerstand tegen ruwe omgevingen.

Laat trillingen uw bedrijf niet verstoren. Kies de MVCC voetmotortriller voor een hoogwaardige en betrouwbare triloplossing. Bestel vandaag nog en ontdek het verschil dat MVCC voor uw bedrijf kan maken. Met zijn consistente en betrouwbare prestaties, duurzaamheid en naleving van de hoogste normen is de MVCC de ideale keuze voor al uw trillingsbehoeften.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.