GOOD VIBRATION
motovibrateurs verticaux ATEX

Overzicht (MTF-E flensmotor)

Allereerst is de MTF-E motorvibrator een hoogwaardig trillingsapparaat. Het is ontworpen voor veeleisende industriële toepassingen. Met zijn compacte en robuuste ontwerp biedt de MTF-E betrouwbare trillingsprestaties. Maar ook constant voor diverse industriële processen.

De MTF-E is uitgerust met een krachtige, energiezuinige elektromotor. Dit maakt het een ideale keuze voor milieubewuste bedrijven. Maar ook de verlaging van de energiekosten. Hij is ook uitgerust met een robuuste stalen montageplaat. Dit zorgt voor een veilige en gemakkelijke bevestiging op de meeste werkoppervlakken.

De MTF-E heeft ook een reeks maten en configuraties om te voldoen aan uiteenlopende trillingsbehoeften. Het voldoet aan de strengste internationale normen voor gebruik in potentieel explosieve stofatmosferen, met inbegrip van de zones 21 en 22. Bovendien zorgt de robuuste constructie van de MTF-E voor een lange levensduur en een grotere bestendigheid tegen zware omstandigheden.

Met zijn hoogwaardige ontwerp en betrouwbare, consistente trillingsprestaties is de MTF-E de ideale keuze voor industriële toepassingen zoals transport, materiaalverwerking, verpakking en meer. Het heeft ook een robuuste stalen montageplaat, die zorgt voor een veilige en gemakkelijke bevestiging op de meeste werkoppervlakken.

Laat trillingen uw bedrijf niet verstoren. Kies de MTF-E flensmotorvibrator voor een superieure trillingsoplossing. Bestel vandaag nog en ontdek het verschil dat MTF-E voor uw bedrijf kan maken. Met zijn consistente en betrouwbare trillingsprestaties, duurzaamheid en naleving van de strengste normen is de MTF-E de ideale keuze voor al uw trillingsbehoeften.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.