GOOD VIBRATION
vibrateur à plaque électriques

Presentatie (gemotoriseerde vibrator met M3 voetjes)

Ten eerste is een M3-voetmotortriller een type trilmotor die in industriële toepassingen wordt gebruikt om mechanische trillingen te produceren.

Deze voetmotortriller is het ideale gereedschap om aan de meest veeleisende industriële eisen te voldoen. Ontworpen voor continu gebruik, heeft deze vibrator een aansluitplaat onder de vibrator. Daardoor is hij compact van formaat. Maar ook een compact ontwerp en een hoge bescherming van de elektrische contacten.

De M3 onderscheidt zich ook door zijn veelzijdigheid, met een bevestiging met meerdere gaten. Dit maakt het mogelijk zich aan te passen aan verschillende bevestigingsafstanden. Bovendien voldoet het aan de internationale normen IEC en EN voor gebruik in potentieel explosieve stofatmosferen, met inbegrip van de zones 21 en 22.

Of u nu bulkmateriaal moet transporteren, verdichten, zeven of doseren, de M3 gemotoriseerde trilgoot is de oplossing bij uitstek voor betrouwbare en consistente prestaties. Met zijn robuuste ontwerp, geavanceerde elektrische bescherming en compatibiliteit met de strengste internationale normen is de M3 de ideale keuze voor de meest veeleisende omgevingen.

Laat u tenslotte niet afremmen door industriële processen. Kies de M3 gemotoriseerde vibrator voor een hoogwaardige, betrouwbare en duurzame oplossing. Bestel vandaag nog en ontdek het verschil dat de M3 voor uw bedrijf kan maken.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.