GOOD VIBRATION

LINEAIRE TRILVOEDER

alimentateurs linéaires

In de eerste plaats zijn de lineaire trilgoten ontworpen voor het horizontale transport van componenten. Behalve als transportbanden kunnen ze ook worden gebruikt om onregelmatige aanvoer van onderdelen te verwerken. Die van upstream apparatuur, waardoor een buffervoorraad en een gestage stroom voor volgende processen ontstaat.

Ze kunnen ook worden gebruikt als aandrijving voor trechters. die zijn ontworpen voor de opslag en aanvoer van bulkcomponenten. Trilgoten zijn bijzonder nuttig. Dankzij hun soepele en probleemloze werking. Dit maakt een soepele stroom van componenten mogelijk, zelfs bij hoge toevoergewichten. Bovendien staan lineaire feeders bekend om hun hoge prestaties, lange levensduur en betrouwbaarheid onder veeleisende omstandigheden. Ze zijn robuust gebouwd en ontworpen voor zwaar gebruik en continue onderhoudsvrije werking.

Werking van lineaire feeders

Bij het sorteren van munten wordt een mengsel van losse munten in de tank gegoten. Meestal klein, zoals schroeven of pluggen. Bovendien produceert de motor trillingen die ervoor zorgen dat de onderdelen in een spiraal langs de zijkanten van de kom omhoog bewegen. Ze scheiden van elkaar met een snelheid die afhangt van de trillingsintensiteit.

Bovendien worden onderdelen die niet zijn uitgelijnd of die niet aan het vereiste formaat voldoen, gesorteerd. Ze zijn gesorteerd langs de laatste spiraal. Zo vallen ze terug naar de bodem of worden ze verwijderd. De onderdelen zijn identiek van vorm en positie wanneer zij de kom verlaten, klaar om naar hun plaats van gebruik te worden vervoerd. Er zijn verschillende transporttechnieken die afhankelijk zijn van de trilling van de kom om de verdeling van de onderdelen te optimaliseren. De schaal is stevig bevestigd op een ronde vibrerende basis.

Daarnaast omvat ons productassortiment op maat gemaakte en geïntegreerde standaardartikelen. Evenals afzonderlijke groepen of complexe oplossingen.

Tot slot bieden wij een breed scala aan producten die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

 lineaire feeders
 lineaire feeders

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.