GOOD VIBRATION

LEV/LEX 4

Transportbanden voor kleine delen worden overal gebruikt waar fijne bulkmaterialen of kleine korrels moeten worden getransporteerd, gedoseerd, geëxtraheerd, getransporteerd of gedistribueerd uit kleine opslagtrechters.

Werking van de transportband voor kleine onderdelen

De trilling van LEV/LEX 4 is een mechanisch verschijnsel dat bij het fabricageproces wordt gebruikt. Voor het plaatsen en selecteren van verschillende soorten onderdelen. Daarom maken trilgoten deel uit van vele processen zoals transport, dosering en verpakking in verschillende industrieën. Bijvoorbeeld de farmaceutische industrie, de automobielindustrie en de levensmiddelenindustrie. Ongeacht hun grootte werken al deze systemen, met inbegrip van elektromagnetische voeders, volgens hetzelfde principe.

Ze verplaatsen het product door de feeder te laten trillen De munten in het magazijn maken een serie kleine sprongetjes als ze gaan trillen. Deze reeks sprongen creëert een stroom, een schaakstuk in constante beweging. De meest gebruikte apparatuur in deze niche zijn vibrerende schalen. Daarom worden zij gebruikt om de onderdelen in een bepaalde richting te oriënteren, en de lineaire feeders om de onderdelen horizontaal te transporteren.

In een lineaire trilgoot bijvoorbeeld hebben wij een systeem dat bestaat uit een basiseenheid, een spoel, een elastische veer, een magneet en een draaitafel. Het blad is met de basiseenheid verbonden door elastische veren. Zij maken beweging tussen beide mogelijk, en dankzij deze bewegingen bewegen de onderdelen. Daardoor trekt een spoel een aan de lade bevestigde magneet aan en laat deze los, waardoor een relatieve beweging tussen de basiseenheid en de lade ontstaat.

De trilling

De trilling van de elektromagnetische lader wordt opgewekt door de heen en weer gaande wisselstroom in de spoeldraad. Als de stroom in één richting beweegt, trekt de spoel de magneet aan en voegt spanning toe aan de veer. Zodra de stroom van richting verandert, wordt de magneet losgelaten en wordt de potentiële energie, opgeslagen als spanning in de veer, gebruikt om de plaat te bewegen. Wanneer dit proces met hoge frequentie wordt herhaald, ontstaat een continue stroom van onderdelen.

Samenvatting

De transportband voor kleine onderdelen is een essentieel instrument voor het transport en de verpakking van onderdelen in vele industrieën. Elektromagnetische trilgoten zijn een doeltreffende methode om dit te bereiken. De werking op basis van wisselstroom in de spoel om de beweging van de magneet op te wekken is een ingenieus systeem om een constante en nauwkeurige trilling op te wekken. Ook trilkom en lineaire feeders zijn populaire keuzes voor diverse industriële toepassingen.

Technische gegevens van de transportbandaandrijving voor kleine onderdelen

Max. Trough Weight (Kg) 10.0kg
Typical Flat Bottom Trough
Length x Width (mm) (Guidance only) 800 x 301/200
Maximum amps 115/1/50 1.30
Maximum amps 230/1/50 0.65
Power watts 68
Protection IP67

transportband

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.