GOOD VIBRATION

Kogelvibratoren K

Presentatie (Kogelvibratoren K)

De kogelvibratoren K is een industriële uitrusting die wordt gebruikt voor het fluïdiseren en transporteren van bulkmaterialen. Deze omvatten korrels, poeders, pellets, grind en zand. Het is ontworpen voor installatie op trechters, losgoten. Maar ook op buizen om de stroom van bulkmateriaal te vergemakkelijken.

De balvibrator K maakt gebruik van een balvibratiesysteem. Dit genereert hoogfrequente trillingen om het bulkmateriaal vloeibaar te maken. Op die manier kunnen blokkeer- en klemproblemen worden vermeden. Het compacte en robuuste ontwerp maakt het gemakkelijk om in krappe ruimtes te installeren. Het kan worden gebruikt in ruwe omgevingen en intensief gebruik.

Bij ons bedrijf bieden we een breed scala aan K-bal vibrators om te voldoen aan de behoeften van onze klanten in verschillende industrieën. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, wattages en frequenties om optimale prestaties en een lange levensduur te garanderen.

Naast hun uitstekende prestaties zijn onze Kogelvibratoren ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Wij bieden ook technische ondersteuning en de dienst na verkoop om de goede werking van onze producten te garanderen.

Als u op zoek bent naar een doeltreffende oplossing om bulkmateriaal in uw bedrijf te fluïdiseren, is ons assortiment Kogelvibratoren een ideale keuze. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten, en ontdek hoe wij u kunnen helpen de efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf te verbeteren.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.