GOOD VIBRATION
Motovibrateur à haute fréquence

(Hoogfrequente trilmotor)

Hoogfrequentvibratoren zijn apparaten die worden gebruikt om hoogfrequente trillingen op te wekken. Om een lineaire of cirkelvormige beweging te produceren. Deze trillingen worden vaak gebruikt voor verdichting en zeven. Maar ook het doseren of vervoeren van bulkmaterialen.

Hoogfrequente vibratoren zijn zeer populair in de levensmiddelen-, farmaceutische, chemische en mijnbouwindustrie. Ze worden vaak gebruikt om levensmiddelen te screenen. Meel, suiker of zout worden aan het mengsel toegevoegd om ze van de verontreinigingen te scheiden. In de farmaceutische industrie worden ze gebruikt om geneesmiddelen te mengen of actieve bestanddelen te zeven. In de mijnbouw worden ze gebruikt om mineralen en metalen van afval te scheiden.

Hoogfrequente vibratoren kunnen worden aangedreven door elektrische of pneumatische motoren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke toepassing. Hoogfrequente vibratoren staan ook bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur, waardoor ze zeer populair zijn in de industrie.

Kortom, hoogfrequente vibratoren zijn zeer nuttige apparaten voor het zeven, verdichten, doseren of transporteren van bulkmaterialen. Vanwege hun betrouwbaarheid en lange levensduur worden ze veel gebruikt in de levensmiddelen-, farmaceutische, chemische en mijnbouwindustrie.

Frequentieregelaars zijn ontworpen voor installatie op apparatuur en machines in de prefabsector.

Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

De ITV-VR-serie hoogfrequentvibratoren kan tot 5300 Kgf (52 kN) centrifugale kracht leveren.

Met een variabele frequentie van 0 tot 6.000 rpm.

Zij zijn verkrijgbaar in vaste of wiegbevestiging (RS-types).

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.