GOOD VIBRATION

GTRF roestvrijstalen turbinevibratoren

vibrateurs à turbine GTRF

Ten eerste zijn onze GTRF roestvrijstalen turbinevibratoren mechanische trillingsapparaten. Zij worden gebruikt in diverse industriële toepassingen. In het bijzonder voor het verdichten, nivelleren en verdichten van bulkmaterialen. Deze omvatten poeders, korrels en vloeistoffen.

Deze vibratoren zijn uitgerust met een turbine van roestvrij staal. Hij draait op hoge snelheid om hoogfrequente trillingen op te wekken. De trillingen worden dus via de wand van de tank of container waarin de vibrator is geïnstalleerd, op het materiaal overgebracht. Dit vermindert de wrijving tussen de deeltjes en verbetert de vloeibaarheid en compactheid van het materiaal.

Bovendien worden GTRF-turbinetrillers van roestvrij staal vaak gebruikt in de levensmiddelenindustrie. Maar ook farmaceutische en chemische producten vanwege hun weerstand tegen corrosie en slijtage. Evenals hun vermogen om bij hoge temperaturen te werken.

Toepassingsgebied
-voor levensmiddelen en farmaceutische producten
-Hopper legen
-Strainers
-Vibratietafels
-Voorkoming van verkleving in pijpleidingen en silo’s
-transport van fijne poeders
-Het verplaatsen van bulkmaterialen

Help

Kortom, Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie nodig heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

 GTRF-turbinetrillers

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.