GOOD VIBRATION

FPLF-zuigervibratoren zonder smering

vibrateurs à pistons FPLF

Ontdek de FPLF-zuigervibratoren, hoogwaardige apparaten voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen. FPLF-zuigervibratoren staan bekend om hun efficiëntie en geruisloosheid. Met een nominale frequentie van 1800 tot 9300 trillingen per minuut (vpm). Maar ook een kracht van 32 tot 6.150 N. Bovendien zijn ze traploos instelbaar voor verschillende bedrijfsomstandigheden.

Deze vibrators zijn ook bestand tegen extreme omgevingsomstandigheden. Dit maakt ze perfect geschikt voor een groot aantal werkomgevingen. Zij kunnen worden gebruikt in de levensmiddelen- en farmaceutische industrie, voor het aandrijven van transportbanden en stortkokers, voor het losmaken of verdichten van bulkmaterialen, voor het opstarten van mechanische processen en voor vulinstallaties.

Kortom, FPLF-zuigervibratoren zijn veelzijdig en geschikt voor uiteenlopende industriële toepassingen. Doordat zij voortdurend kunnen worden bijgesteld, kunnen zij zich aanpassen aan wisselende bedrijfsomstandigheden, terwijl hun weerstand tegen extreme omgevingsfactoren hen in staat stelt te functioneren in een grote verscheidenheid aan werkomgevingen. Bestel de vibrators nu om uw productiviteit en efficiëntie te verbeteren!

FPLF zuigertrillers

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.