GOOD VIBRATION

FPK hoogfrequente kloppers

frappeurs haute fréquence FPK

De FPK hoogfrequent slagwerkers zijn veelzijdige apparaten met hoge prestaties. Zij worden in de industrie voor diverse toepassingen gebruikt. Zij worden gekenmerkt door hun hoge slagfrequentie van 1.350 tot 4.600 trillingen per minuut (vpm). En met een krachtbereik van 195 tot 56.350 N. FPK’s kunnen een hoge slagkracht leveren voor optimale prestaties, waardoor ze een ideale keuze zijn voor de meest veeleisende taken.

Een ander voordeel van deze hitters is dat ze zonder smering kunnen werken! Dit maakt ze geschikt voor hete omgevingen tot 120°C. Bovendien kan een HT-versie worden gebruikt tot 150°C, en een LT-versie tot -40°C. Dit alles op aanvraag, waardoor ze veelzijdig zijn voor uiteenlopende werkomstandigheden.

FPK’s kunnen ook worden gebruikt in stoffige omgevingen. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen in de voedings- en farmaceutische industrie. Ze zijn ook nuttig voor het verwijderen van aanhangend materiaal uit goten, silo’s en filteruitlaten.

Samengevat zijn FPK hoogfrequente hitters krachtige en veelzijdige apparaten! In staat om hoge slagkracht te leveren voor een grote verscheidenheid aan industriële toepassingen. Doordat zij zonder smering kunnen werken en bestand zijn tegen extreme temperaturen en stoffige omgevingen, zijn zij ideaal voor uiteenlopende werkomstandigheden.

FPK hoogfrequente kloppers

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.