GOOD VIBRATION

FAL en VTL zuigertrillers

Vibrateurs à piston FAL et VTL

Ontdek de zuigervibratoren FAL en VTL, twee apparaten van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor een groot aantal industriële toepassingen. Deze vibratoren, die bekend staan om hun hoge efficiëntie en stille werking, hebben een nominaal frequentiebereik van 1.130 tot 3.400 vpm en een krachtbereik van 12 tot 2.740 N. Bovendien kunnen ze continu worden aangepast aan verschillende bedrijfsomstandigheden.

De FAL-zuigervibrator kan werken bij temperaturen tot 85°C. Terwijl de VTL-155 kan werken bij temperaturen tot 100°C. De andere VTL’s kunnen werken bij temperaturen tot 150°C, waardoor ze blootstaan aan zware omgevingsomstandigheden. Zij worden gebruikt in de levensmiddelen- en farmaceutische industrie om transportbanden aan te drijven. Maar ook gebruikt voor stortkokers, het losmaken of verdichten van stortgoederen, het opstarten van mechanische processen en afvuleenheden.

Kortom, de FAL- en VTL-zuigervibratoren zijn veelzijdige apparaten voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen. Doordat zij zich voortdurend kunnen aanpassen, kunnen zij zich aanpassen aan wisselende bedrijfsomstandigheden. Dankzij hun weerstand tegen extreme omgevingsomstandigheden kunnen zij in een grote verscheidenheid aan werkomgevingen functioneren. Bestel vandaag nog de FAL en VTL zuigervibratoren om uw productiviteit en efficiëntie te verhogen!

FAL en VTL zuigertrillers

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.