GOOD VIBRATION

DAR rolvibratoren

vibrateurs à rouleaux DAR

Uitleg

Allereerst zijn hoogfrequente DAR-roltrillers gereedschap. Voornamelijk gebruikt in de industrie voor het verdichten van grond en materialen. Zij genereren hoogfrequente trillingen die helpen om materialen gladder en compacter te maken, waardoor hun dichtheid en stabiliteit toenemen. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt om grond te verdichten voor wegen, parkeerplaatsen, sportvelden en funderingen. Evenals voor het verdichten van materiaal voor dijken, ophogingen en het opvullen van mijnen. Hoogfrequente rolvibratoren worden gewoonlijk aangedreven door elektromotoren. Ze kunnen worden gemonteerd op wagens, tractoren of zelfrijdende rollen.

Onze rolvibratoren

Onze producten zijn immers ontworpen om de processen voor de behandeling van bulkmateriaal in de industrie te verbeteren. Met hopperleegsystemen kunnen materialen op een gecontroleerde en efficiënte manier worden geleegd.

Uiteraard worden zeeffilters gebruikt om materialen te scheiden op basis van hun grootte. Het transport van kleine deeltjes wordt gebruikt om bulkmateriaal van het ene punt naar het andere te transporteren. Niet-klevende eigenschappen in buizen en silo’s voorkomen dat materiaal aan oppervlakken blijft kleven, waardoor schoonmaken gemakkelijker wordt en materiaalverlies wordt voorkomen.

Daarnaast wordt fijnpoedertransport gebruikt om bulkmaterialen zoals poeders, aggregaten en fijne deeltjes te vervoeren. Ten slotte verhoogt het verdichten van kunststoffen en beton in troggen de dichtheid en stabiliteit van de materialen, wat de kwaliteit en de sterkte ervan kan verbeteren.

Al met al zijn deze DAR-roltrillers een aanwinst voor bedrijven die bulkmaterialen verwerken. Met als doel hun processen te verbeteren, de kosten te verlagen en de kwaliteit van de eindproducten te verhogen.

  • Verdichting van kunststoffen en beton
  • Ondersteuning van de materiaalstroom in silo’s en trechters
  • Scheiding van goederen van verschillende grootte op zeven

rolvibratoren DAR-regeling

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.