GOOD VIBRATION
Régulateur électrique CV8

Présentatie (Elektrische regelaar CV8)

De CV8 elektrische regelaar is een onmisbaar elektronisch apparaat voor veeleisende toepassingen. Maar ook precisie en controle. Hij wordt gebruikt om de spanning van elektronische apparatuur te regelen. En zorgen voor een stabiele en constante uitgangsspanning om elektronische componenten te beschermen tegen spanningsschommelingen.

De CV8/17 is een lineaire spanningsregelaar die een junction transistor gebruikt om de uitgangsspanning op een constante vaste waarde in te stellen. Deze eigenschap maakt ze bijzonder geschikt voor toepassingen. Vooral diegenen die een nauwkeurige en stabiele spanning vereisen. Deze omvatten: B. Voedingen voor geïntegreerde schakelingen en meetapparatuur.

De CV8/17 is ontworpen om een ingangsspanningsbereik tot 35 V te regelen met een uitgangsspanning van 8 V en een stroomcapaciteit van 17 A. Dit maakt hem tot een ideale oplossing voor toepassingen die hoge voedingen vereisen. Behalve dat de CV8/17 een nauwkeurige regeling en een stabiele uitgangsspanning biedt, is hij ook uitgerust met diverse beveiligingsfuncties. Dit om de veilige en betrouwbare werking van elektrische en elektronische apparatuur te waarborgen. Daarom biedt het bescherming tegen overstroom, overspanning en oververhitting.

Kortom, de CV8/17 elektrische regelaars spelen een sleutelrol bij de regeling van de spanningen in de meest veeleisende elektronische en elektrische apparatuur. Door zijn nauwkeurigheid, stabiliteit en beschermingskenmerken is hij ideaal voor toepassingen die robuuste en betrouwbare voedingen vereisen.

U vindt verschillende soorten elektrische regelaars CV8/17 op onze website:

  • CV8/17 230V
  • CV8/17 230V DIN35
  • CV8/17 400V

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.