GOOD VIBRATION
Régulateur électronique

Presentatie (elektronische controller)

De CV6 elektronische regelaar is een elektronisch apparaat dat de elektrische spanning in het systeem regelt. Het wordt vaak gebruikt in industriële toepassingen om een stabiele elektrische spanning te handhaven en spanningsschommelingen te vermijden die apparatuur zouden kunnen beschadigen.

De CV6/17 is namelijk een specifiek type elektronische regelaar, ontworpen om in zware industriële omstandigheden te functioneren. Bovendien kan hij elektrische spanning regelen van 0 tot 600 volt, waardoor hij geschikt is voor een groot aantal toepassingen.

De CV6/17 elektronische regelaars gebruiken elektronische componenten zoals transistors en diodes om de spanning te regelen. Hij wordt gewoonlijk bestuurd door een microprocessor die de ingangsspanning controleert en de uitgang dienovereenkomstig aanpast om een stabiele spanning te handhaven. Sommige modellen kunnen ook zijn uitgerust met beveiligingen zoals zekeringen en stroomonderbrekers om aangesloten apparaten te beschermen tegen stroompieken.

Samengevat is de CV6 elektronische regelaar een belangrijk apparaat voor het handhaven van stabiele spanningen in industriële omgevingen. Het is zeer nuttig om uw apparaat te beschermen tegen spanningsschommelingen en de goede werking ervan te garanderen.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Il y a différents circuit CV6/17 disponible sur notre site :

  • CV6/17 110V
  • CV6/17 110V DIN35
  • CV6/17 230V ON/OFF INVER
  • CV6/17 230V DIN35
  • CV6/17 230V DIN35 IP20
  • CV6/17 400V
  • CV6/17 400V DIN35
  • CV6/S 230V + SIND2
  • CV6/S 230V DIN35

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.