GOOD VIBRATION
CDX

Overzicht (CDX gemotoriseerde vibrator)

Een CDX-voetmotorvibrator is een type motorvibrator dat is ontworpen om mechanische trillingen te leveren in industriële processen.

Allereerst is de serie CDX-vibratoren de ideale oplossing voor industriële processen. Vooral in potentieel explosieve omgevingen. De structuur van de CDX-motor-vibratoren is speciaal ontworpen om de interne druk te weerstaan. Maar ook om te voorkomen dat een explosie in het milieu terechtkomt.

Bovendien wordt de CDX motor-vibratorreeks gekenmerkt door de vele verschillende certificeringen. Dit alles om in alle situaties maximale veiligheid te garanderen. De certificaten omvatten ATEX, IECEx, EAC. Maar ook INMETRO, UL, CSA, CE en vele andere. Dit betekent dat de CDX-motorvibratoren zijn goedgekeurd. Maar ook dat ze kunnen worden gebruikt in uiteenlopende gevaarlijke industriële omgevingen.

Inderdaad, CDX-motor-vibratoren staan ook hoog aangeschreven voor hun hoge prestaties en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om mechanische trillingen van hoge kwaliteit te leveren, terwijl ze energie-efficiënt en gemakkelijk te installeren en te bedienen zijn.

Kortom, door te kiezen voor de serie gemotoriseerde CDX Vibrators voor gebruik in explosieve omgevingen kunt u er zeker van zijn dat u een oplossing van hoge kwaliteit krijgt. Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw industriële omgeving. Met toonaangevende veiligheidscertificaten en betrouwbare prestaties zijn CDX-motoren de ideale keuze voor toepassingen in explosieve omgevingen.

Help

Audimat is er voor haar klanten, dus als u informatie wilt over onze producten, neem dan contact met ons op.

Wij blijven tot uw beschikking en zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden met een beknopt en verklarend antwoord.

Hieronder vindt u onze verschillende assortimenten die beschikbaar zijn op onze website:

Dans la même catégorie

Motovibrateur
Op voet gemonteerde elektrische vibrators

MVSI

MVSI-serie – De ultieme referentie in trilmachines voor alle industrieën Beschrijving: Ontdek de MVSI vibrator serie! De toonaangevende productlijn speciaal ontworpen voor fabrikanten van trilmachines

En savoir plus »
Motovibrateurs électriques à haute fréquence fixe
Vibrators en onbalans

ITVAF

Presentatie (vaste hoogfrequente elektrische trilmotor) Vaste hoogfrequente elektromotoren zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. Maar ook machines uit de prefab sector. Of op apparatuur die

En savoir plus »
Hoge frequentie trilmotor
Vibrators en onbalans

ITV-VR

Elektrische motoren met variabele frequentie zijn ontworpen voor gebruik op apparatuur. En machines uit de prefab sector. Maar ook op apparatuur die hoogfrequente trillingen vereist.

En savoir plus »
This site is registered on wpml.org as a development site.